Gyakran Ismételt Kérdések

Kigyűjtöttük erre az aloldalra a fontosabb kérdéseket, amik segíthetnek az oldal használatában.

Ingyenes hirdetést közzétenni a MindenVadász oldalon?

A felhasználó regisztráció után megszabott mennyiségű hirdetést ingyenesen tehet közzé. Amennyiben az illető a megszabott mennyiségen felül szeretne hirdetést feltölteni, lehetősége van boltunkban vásárolni hirdetés feltöltési lehetőségeket.

A fizetős funkciókat hogyan tudom igénybe venni?

A díjhoz kötött szolgáltatásaink mindegyike hirdetésekhez van kötve, és a Bolt menüpont alatt érhetőek el. Jelenleg csak PayPal segítségével tudja rendezni a fizetendő összeget. Amennyiben nem lenne paypal fiókja, regisztrálhat díjmentesen az alábbi oldalon: https://www.paypal.com/hu/

Mit jelentenek a Bolt oldalon található számláló adatai?

A regisztrált fiókjához hozzá van rendelve hány hirdetés-feltöltési lehetősége van ('Hirdetés' számláló), hány extra képet tölthet fel a hirdetéseihez ('Extra kép' számláló), valamint hirdetéseit hányszor emelheti ki ('Kiemelés' számláló).

Mit jelentent az, hogy 'Hirdetés kiemelése'?

Amikor Ön közzétesz egy hirdetést akkor az a főoldalunkon közvetlen a legelső helyen fog megjelenni. Ahogy újabb hirdetések kerülnek fel oldalunkra, az Ön hirdetése úgy fog egyre lejjebb kerülni a főoldalon. A hirdetését viszont kiemelheti, és így ismét a főoldalon, legelsőként fog megjelenni hirdetése. Egy hirdetést bárhányszor ki lehet emelni, és a hirdetés kiemelési lehetőségei nincsenek hirdetéshez kötve, így bármikor, bármelyik hirdetésén használhatja őket.

Mit jelentent az, hogy 'Extra kép' vagy 'Extra képfeltöltési lehetőség'?

Új hirdetés létrehozásakor 3 képet ingyenesen tölthet fel hirdetéséhez. Amennyiben hirdetéséhez több képet is szeretne csatolni, lehetősége van vásárolni 'Extra kép'-eket. Ezek az 'Extra képek' (vagy 'Extra képfeltöltési lehetőségek') nincsenek hirdetéshez kötve, így később bárol és bármikor felhasználhatja őket!

Problémám akadt az oldallal

Kérjük amennyiben bárminemű problémája akadt az oldalunkhoz köthetően, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email-címen: mindenvadasz.ugyfelszolgalat@gmail.com, és igyekszünk minnél hamarabb válaszolni a megkeresésére.

A szöveget a vágólapra másolta!