Általános Szerződési Feltételek

Kérjük olvassa el figyelmesen a MindenVadász weboldal és alkalmazás (továbbiakban együttesen applikáció) felhasználási feltételeit, mielőtt regisztrálna az applikáción keresztül, illetve igénybe venné az applikáción található regisztrációhoz kötött szolgáltatásokat.

Felhasználói fiók létrehozása

Felhasználói fiók létrehozása díjmentes. Felhasználói fiók létrehozását követően használható az applikáció minden olyan szolgáltatása, amely csak felhasználói fiókból érhető el. Felhasználói fiók létrehozásánál a felhasználói név és email cím minden esetben egyedi.

A regisztrált felhasználó tudomásul veszi és engedélyezi a felhasználói fiókjához tartozó e-mail címre a mindenvadasz.hu applikáció által küldött rendszerüzeneteket, például: adminisztrátori értesítések, lejáró hirdetésekre figyelmeztető üzenetek, saját adatlapról érkező üzenetek, elfelejtett jelszóról szóló tájékoztató, biztonsági értesítések, feltöltött hirdetések ajánlása, fejlesztésekről szóló üzenetek.

Hirdetés feladása

A mindenvadasz.hu portálon apróhirdetést feltöltő hirdető, tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi hirdetési feltételeket:

 • A mindenvadasz.hu portálon elhelyezett bármilyennemű apróhirdetések tartalmáért, helyességéért, kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség, így a mindenvadasz.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért - ideértve a szellemi tulajdonjogokat is - a mindenvadasz.hu applikáció üzemeltetője felelősséggel nem tartozik.
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő apróhirdetések elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen feladott és megismételt (több egyforma hirdetés, letörölt majd ismét feladott), hirdetések sem megengedettek, így azokat a portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja. Amennyiben a felhasználó továbbra sem tartja be a hirdetés közzétételére vonatkozó szabályokat, az a felhasználó profiljának felfüggesztését eredményezi.
 • Az apróhirdetések szolgáltatás használatával a hirdetés feladója által egy harmadik személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetéssel összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén a mindenvadasz.hu applikáció üzemeltetője minden tőle elvárható segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása és felelősségre vonása céljából.
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen megjelentetett hirdetésekkel kapcsolatban semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a mindenvadasz.hu applikáció üzemeltetője és tulajdonosa!
 • A hirdetés feladásakor a Leírás mezőbe kizárólag a hirdetett tételről szóló tájékoztató jellegű, részletes leírásnak van helye. Hirdetett tétel leirása weboldalra utalást, weboldal címet, a hirdetés tartalmától eltérő más vállalkozást, más szolgáltatást nem tartalmazhat. A nem megfelelő tartalmú leírás moderálásra, vagy a hirdetéssel együtt törlésre kerül, ismételt szabályszegés esetén a felhasználó fiókjának felfüggesztéséhez vezet.
 • A hirdetéshez feltöltött kép, kizárólag a hirdetett termékről, vagy szolgáltatásról készült fotó lehet! A hirdetés tartalmától eltérő más vállalkozást, más szolgáltatást, más terméket, továbbá weboldalt reklámozó fotó a hírdetéssel együtt törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!
 • A hirdetések feltöltése, kezelése, aktíválása, hosszabbítása, törlése nem az üzemeltető feladata.
 • Tiltott termékek és szolgáltatások hirdetése tilos!

Az mindenvadasz.hu applikáció üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal az applikáción megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!

Fényképek és egyéb grafikák feltöltése

A mindenvadasz.hu applikáción fényképek és egyéb grafikát feltöltő felhasználó tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 • A mindenvadasz.hu applikáción elhelyezett fényképek és egyéb grafikák tartalmáért, kizárólag a fotó feltöltőjét terheli a felelősség, így a mindenvadasz.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért - ideértve a szellemi tulajdonjogokat is - a mindenvadasz.hu applikáció üzemeltetője felelősséggel nem tartozik.
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő fényképek és egyéb grafikák elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető fényképek és egyéb grafikát tartalmazó adatlap feltöltése sem megengedett, így azokat az applikáció üzemeltetője bármikor indokolás nélkül törölheti, módosíthatja.
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen szolgáltatásokkal kapcsolatosan semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a mindenvadasz.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa.
 • A fotók feltöltése, kezelése, törlése nem az üzemeltető feladata.
 • Az mindenvadasz.hu applikáció üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett fotókért!

Felhasználói fiók törlése

Felhasználói fiókot, vagy a felhasználói fiókhoz tartozó adatokat lehetősége van törölni a Beállítások menüpont alatt. A művelet nem visszavonható, és a mindenvadasz.hu applikáció tulajdonosát és üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli az emiatt törlésre került hirdetések, vagy egyéb fizetős szolgáltatások megszűnése miatt!

MindenVadász.hu